fbpx
Nye initiativer skal sikre tilfredshed
VALLENSBÆK Borgerne i Vallensbæk var sidste år ikke tilfredse nok med serviceniveauet i hjemmeplejen. Det har kommunen nu forsøgt at rette op på

Er du tilfreds med den hjælp, du får fra kommunen? Det spørgsmål stiller mange nok sig selv. Sidste år stillede Vallensbæk Kommune imidlertid også spørgsmålet til de borgere, der modtager hjælp fra kommunen i forbindelse med hjemmepleje og privat leverance af hjemmehjælp. Langt de fleste svarede ja. Men da kommunen ikke opnåede den ønskede tilfredshedsprocent på 80, iværksatte kommunen forskellige initiativer til at højne tilfredsheden. Blandt disse initiativer er udarbejdelsen af en række nye foldere samt en opgradering af selve spørgeskemaet.

Der skal arbejdes
Den 30. april diskuterede kommunalbestyrelsen de nye initiativer, og selvom kommunalbestyrelsen valgte at tage initiativerne til efterretning, var socialdemokraterne ifølge Niels Karlsen (A) ikke helt tilfredse:
– Historien viste jo klart, at Vallensbæk var langt fra målsætningen på forskellige områder, når det handler om de ældre borgeres modtagelse af hjemmehjælp med videre. Socialdemokraterne er dog noget bekymret, når man fremstiller sagen så enkelt, at det er borgerne, der har et problem med at forstå spørgsmålene. Det er bekymrende, at man er så sikker på kvaliteten af serviceniveauet, at man mener, at der kun er tale om et kommunikationsproblem.
Og selvom socialdemokraterne altså forholder sig kritisk til de nye initiativer, endte de med at bakke op om dem, siger Niels Karlsen (A):
– Socialdemokraterne mener derfor, at vi skal give det en chance. Skulle det imidlertid vise sig, at Vallensbæk kommunes hjemmepleje endnu engang ikke når målopfyldelsen, så vil vi konkludere, at det nok ikke er kommunikationen, det er galt med, men man når ikke målopfyldelsen fordi kvaliteten ikke er helt tilfredsstillende.
Og for at understrege partiets holdning, tilføjede han:
– Socialdemokraterne følger sagen nøje, og vi støtter de planlagte initiativer til en bedre kommunikation

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top