fbpx
Ny lokalplan for Rosenfeldtsvej
VALLENSBÆK Den 30. april vedtog et flertal i Vallensbæk Kommunalbestyrelse en ny lokalplan for området omkring Rosenfeldtsvej. Nu kan der således etableres beboelse i området

Otte konservative stemmer sikrede en ny lokalplan for området omkring Rosenfeldtsvej. Den nye lokalplan giver mulighed for at ændre bebyggelsesplanen, så lokalplanområdet kan indeholde både boliger, kontor, erhverv, institutioner, klinikker og kundeorienteret serviceerhverv og øvrige liberale erhverv. Et mindretal i kommunalbestyrelsen var dog imod den nye lokalplan. En af dem, er Kenneth Kristensen Berth (DF):
– Dansk Folkeparti er lodret imod, at industriområdet på Egeskovvej klods op af Køge Bugt Motorvejen skal forvandles til et boligområde. Det er en rigtig dårlig idé af mange grunde. Først og fremmest fordi et område så tæt på Køge Bugt Motorvejen simpelthen ikke er egnet til beboelse. For det andet fordi vi i forvejen har pres på vores institutioner og skoler. Nu får vi så 400 borgere mere, heraf en betydelig del børn, som vi skal skaffe institutions- og skolepladser til. Sammenholdt med de øvrige udbygningsplaner er det en meget vanskelig opgave at løse.

Mere end en lokalplan
Kenneth Kristensen Berth (DF) mener, at lokalplanen for Rosenfeldtsvej drejer sig om mere end blot en ændring af, hvad området skal bruges til:
– Fra Dansk Folkepartis synspunkt ser det ud som om, at målet helliger midlet. Konservative og Socialdemokraterne vil med Guds vold og magt have så mange borgere som muligt til at bosætte sig i Vallensbæk, selv i et område med Køge Bugt Motorvejen lige uden for køkkenvinduet. Konservative og Socialdemokraterne siger, at det er godt at få flere borgere til Vallensbæk, men det afhænger jo af, hvilke borgere, der er tale om. Vallensbæk Kommune har oplevet en stigning i antallet af indvandrere og efterkommere på 67 procent siden 2008. Det er danmarksrekord. Kommunen har ganske enkelt ikke brug for, at der kommer flere borgere til kommunen, som udgør en nettoudgift og skaber problemer i vores daginstitutioner og skoler.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top