fbpx
Ny lokal kriminalroman om fortræd mod børn
Mor-kom-ikke.jpg
Lørdag den 10. maj kan man møde Birgitte Bidgau-Davidsen, der har skrevet den lokale kriminalroman Mor kom ikke. Foto: Forlaget Davidsen.
VALLENSBÆK På en månebeskinnet Sankt Hans aften, ved Vallensbæk Havn, finder politiet det kastrerede og forkullede lig af en mandsperson, som står bundet til masten af sin båd, der ligger for anker et par hundrede meter fra strandbredden. Sådan begynder en ny kriminalroman af den lokale Birgitte Bidgau-Davidsen. Birgitte Bidgau-Davidsen debuterer med en kriminalroman om misbrug […]

På en månebeskinnet Sankt Hans aften, ved Vallensbæk Havn, finder politiet det kastrerede og forkullede lig af en mandsperson, som står bundet til masten af sin båd, der ligger for anker et par hundrede meter fra strandbredden. Sådan begynder en ny kriminalroman af den lokale Birgitte Bidgau-Davidsen.
Birgitte Bidgau-Davidsen debuterer med en kriminalroman om misbrug af børn. Historien bliver fortalt med ærlighed, ironi og empatisk indlevelse. Her er en krimi, der giver sig tid og rum til detaljen uden at give køb på spændingen og uhyggen. Forfatteren selv er vokset op og bor på Vestegnen. Og selv om historien rummer ubærlig grusomhed, sørgelige dødsfald og bestialske mord, så bliver Vestegnen, der danner scene for historien, også beskrevet med en varme og skønhed, sådan som vi, der bor her, kender den og holder af den.

Mød forfatteren
Fremtidens Borgerhus i Vallensbæk åbner for innovativ tilgang til nye forfattere, og bakker op om, at gøre litteraturen levende og nærværende.
Lørdag den 10. maj kl. 13-15 er der bog-release i Fremtidens Borgerhus i Vallensbæk. Her kan man komme og høre om tilblivelsen af bogen, samt oplæsning af udvalgte afsnit. Der vil ved samme lejlighed være mulighed for at erhverve sig et signeret eksemplar.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top