fbpx
Ny byggechef til BO-VEST
HELE OMRÅDET BO-VEST får den 1. juni ny byggechef. Det bliver Lisa Fomsgaard Nielsen

BO-VESTs nye byggechef, Lisa Fomsgaard Nielsen, kommer fra en stilling som byggesupportchef hos KAB, hvor hun har arbejdet i forskellige funktioner igennem de seneste 16 år og de sidste syv år år som byggesupportchef. I forbindelse med ansættelsen udtaler Lisa Fomsgaard Nielsen:
– Jeg er sikker på, at jeg med min erfaring fra KAB sammen med medarbejderne i BO-VESTs Byggeafdeling kan bidrage til at løfte opgaven med de mange store helhedsplaner i BO-VEST og understøtte, at vi får videreudviklet rutiner og arbejdsmetoder i Byggeafdelingen. Det er vigtigt for at opnå gode resultater med vores byggesager – store som små – til tilfredshed og gavn for vores beboere

Del af større plan
Ulrik Brock Hoffmeyer, administrerende direktør i BO-VEST glæder sig over ansættelsen af Lisa Fomsgaard Nielsen:
– Ansættelsen af Lisa Fomsgaard Nielsen sker som led i en udviklingsproces, der er igangsat for at ruste BO-VEST til at kunne administrere de meget store helhedsplaner, som skal gennemføres i de kommende år. Helhedsplaner, der i antal, økonomi og volumen hører til blandt de allerstørste indsatser i Danmark, når det gælder renovering og forbedring af almene boliger.
Med ansættelsen af Lisa Fomsgaard Nielsen påbegynder BO-VEST også et glidende generationsskifte, hvor den nuværende byggechef, Jesper Rasmussen, overgår til en stilling som byggeudviklingschef. Her skal Jesper Rasmussen bidrage til kvalitetssikring og udvikling af de mange store byggeprojekter ved sparring med projektlederne og udvikling af samarbejdet med Landsbyggefond og kommuner.
Denne organisationsændring glæder Ulrik Brock Hoffmeyer, administrerende direktør i BO-VEST:
– Med den organisationsændring, vi har gennemført, har vi ønsket at styrke vores Byggeafdeling i to spor: På den ene side den interne personale- og projektledelse, og på den anden side den del, der handler om sparring med projektlederne samt udadvendte aktiviteter og samarbejder.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top