fbpx
Må vi se med, når du fejrer Eurovision Song Contest?
I denne uge er den helt store begivenhed Eurovision Song Contest. Ugen igennem vil der være fest og farver over hele landet og i alle medier. Det hele kulminerer på lørdag, når det bliver afgjort, hvem der vinder. Bor du her i lokalområdet, og skal du holde stor fest, bage en Eurovision-kage eller på anden […]

I denne uge er den helt store begivenhed Eurovision Song Contest. Ugen igennem vil der være fest og farver over hele landet og i alle medier. Det hele kulminerer på lørdag, når det bliver afgjort, hvem der vinder.
Bor du her i lokalområdet, og skal du holde stor fest, bage en Eurovision-kage eller på anden vis fejre Eurovision Song Contest, så send os et foto af det. Så kan det være, vi bringer det i næste uges avis. Send dit foto til Heiner Lützen Ank på heiner@folkebladet.dk Inden mandag kl. 10 .

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top