fbpx
KFUM-spejderne fra Vallensbæk har gjort det igen
kse.jpg
På billedet ses fra venstre: Gli (Anders), Minaul (Sofia), Frederik og Tha (Sofie). Foto: Stine K. Larsen.
VALLENSBÆK For fjerde år i træk tog spejdere fra Strandboernes gruppe pokalen med hjem.

Under temaet Troldmandens Lærling dystede 18 bander bestående af børn mellem 6 og 12 år mod hinanden i det netop afholdte distriktsmesterskab på Vestegnen. Der blev for eksempel kreeret og dystet i at lave tryllestave, kompas af grene, troldmandsgift af krystaller, ligesom der skulle findes bogstaver til ord på troldmand-sprog. I gen i år var spejderne fra Vallensbæk de bedste.
– Der var deltagere fra Hvidovre, Brøndby, Islev, Avedøre, Taastrup og Ishøj, så der var hård konkurrence i år. Derfor er vi bare så stolte af vores spejdere, og det er dejligt at se, at børnene formår at vise deres kunnen i de forskellige spejderfærdigheder og samarbejdsøvelser, og så er det jo altid rart at vinde sølvøksen tilbage, den har efterhånden fået en fast plads i vores hytte, siger Stine K. Larsen (Baloo), der hver uge har ulveungerne under sine poter.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top