fbpx
Hvad synes du om Brøndby Masterclass?
Brøndby-if-vs-FC-Vestsjælland-vox-pop-5_frit.jpg
Foto: Brian L. Jensen.
BRØNDBY Brøndby Masterclass har sportsdirektør Per Rud kaldt den største satsning på talenter i Danmark, og Brøndby IF har postet et betydeligt millionbeløb i satsningen. Blandt andet har man lavet et samarbejde med den tidligere håndboldtræner Ulrik Wilbæk, hvilket har undret nogle. Folkebladet spurgte inden kampen mod FC Vestsjælland Brøndbys fans, hvad de synes om projektet.

Carsten Høy
Jeg synes, det er en super fed idé. Når man kan få folk som Ulrik Wilbæk og en spansk talentudvikler om bord, så har Thomas Frank gang i noget stort. Man kan få unge mænd til at blive i klubben på grund af Thomas Frank, og det han står for. Havde Brøndby gjort det tidligere, kunne vi måske have hold fast i spillere som Pierre Emile Højbjerg, så havde det set anderledes ud i dag. Vi havde måske ikke ligget højere, men potentialet havde været enormt.

Pia Hansen
Jeg synes, det er super godt at lave en aftale med Ulrik Wilbæk. Jeg er ikke i tvivl om, at han kan give Brøndby noget. Jeg tror, han er god til at motivere spillerne, og jeg tror, han er god til at finde talenterne.

Kristoffer Blands Jørgensen
Det lyder meget godt, jeg tror vi kommer til at vinde noget mere. Jeg synes talenterne på holdet er meget gode. Det er meget spændende at følge Brøndby lige nu.

Jesper Frigioni
Jeg synes, det lyder som et godt tiltag. Jeg synes Ulrik Wilbæk er en dygtig mand. Han kan bidrage med sin indstilling til tingene og sin professionalisme.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top