fbpx
Godt samarbejde mellem Vallensbæk og Ishøj
VALLENSBÆK Natur, specialundervisning og genoptræning er områder, hvor Vallensbæk Kommune arbejder sammen med Ishøj Kommune. En gang om året bliver samarbejdet evalueret, og efterfølgende diskuterer kommunalbestyrelsen evalueringen.  I forbindelse med kommunalbestyrelsens debat af samarbejdet den 30. april sagde Søren Wiborg (A): – Redegørelserne viser jo meget godt, at samarbejdet er inde i en stabil periode. Det […]

Natur, specialundervisning og genoptræning er områder, hvor Vallensbæk Kommune arbejder sammen med Ishøj Kommune. En gang om året bliver samarbejdet evalueret, og efterfølgende diskuterer kommunalbestyrelsen evalueringen.  I forbindelse med kommunalbestyrelsens debat af samarbejdet den 30. april sagde Søren Wiborg (A):
– Redegørelserne viser jo meget godt, at samarbejdet er inde i en stabil periode. Det er tunge områder, og da det handler om borgere med behov, så kan det være vanskeligt at holde økonomien i helt stramme og forudsigelige tøjler. Generelt er der dog grund til at rose forvaltningerne og sagsbehandlerne for at udføre et godt stykke arbejde, hvor man følger de retninger, som de to kommunalbestyrelser har udstukket.

Den vigtige jobindsats
Et af de punkter, hvor Søren Wiborg mener, man kunne   gøre samarbejdet endnu tættere, er i forhold til beskæftigelse:
– Der har fra Ishøjs side været meget fokus på Jobcentrets indsats, hvilket vel er forståeligt nok. Nu har Jobcentret imidlertid atter dokumenteret, at de kan løfte opgaverne, og der er stor ros til deres indsats både i det lokale Beskæftigelsesråd og i det regionale Beskæftigelsesråd.
Jeg tror imidlertid, der er behov for en endnu tættere dialog mellem de to kommunalbestyrelser, så eventuelle tidsler tages ved roden, inden de kommer over jorden.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top