fbpx
Glostrup Byorkester giver koncert i Glostrup Hallen
Bjarne-Holm4.jpg
Igen i år er det Bjarne Holm, der står i spidsen, når Glostrup Byorkester spiller deres forårskoncert. Faktisk er det 25. gang, Bjarne Holm dirigerer koncerten. Foto: Erik Pill.
GLOSTRUP Der bliver Amagerstemning i Glostrup Hallen, når Glostrup Byorkester den 3. maj underholder sit store publikum med den traditionsrige forårskoncert. I år centrerer koncerten sig nemlig om uddrag af syngespillet En Lørdag på Ama’r med musik af Kai Normann Andersen. Udover Byorkesteret deltager sangsolisterne Lisbeth Sørensen, Karsten Jansfort og Benny Rasmussen samt Albertslundkoret. Byorkestrets formand, […]

Der bliver Amagerstemning i Glostrup Hallen, når Glostrup Byorkester den 3. maj underholder sit store publikum med den traditionsrige forårskoncert. I år centrerer koncerten sig nemlig om uddrag af syngespillet En Lørdag på Ama’r med musik af Kai Normann Andersen.
Udover Byorkesteret deltager sangsolisterne Lisbeth Sørensen, Karsten Jansfort og Benny Rasmussen samt Albertslundkoret.
Byorkestrets formand, Steen Jakobsen, fortæller til Folkebladet om arrangementet:
– Vi har inviteret skuespiller Grethe Mogensen med som gæst blandt publikum, og det har hun takket ja til. Det bliver dejligt at møde hende og en fin måde at knytte vores forårskoncert sammen med stykkets oprindelse.
Udover Grethe Mogensen bliver koncerten også overværet af hele to borgmestre, nemlig Glostrups John Engelhardt (V) og Albertslunds Steen Christiansen (S).

Jubilar dirigerer
I front for Glostrup Byorkester står som sædvanlig dirigent Bjarne Holm, som i år også skal fejres som 25 årsjubilar.
Da orkestrets ledelse i 1989 fik lyst til at samle glostrupborgerne til en forårskoncert, blev Bjarne Holm allerede fra første færd sat i spidsen for projektet som dirigent og arrangør. Bjarne Holms engagement smittede ikke alene af på orkestrets medlemmer og byens borgere, men lokkede gennem årene mange kendte kunstnere til at deltage i Byorkestrets koncerter, blandt andet Birthe Kjær, Dario Campeotto og Keld og Hilda Heick.
Talrige er de musikstykker, som Bjarne Holm har arrangeret om, så de passer til Byorkestret, der er et harmoniorkester. Og sammen med de mange solister har han og orkestret gjort stor lykke i Glostrup.
Ud over Glostrup Byorkester har Bjarne Holm været leder og dirigent af en del andre harmoniorkestre og bigbands, og han er selv en dreven musiker, der betjener flere forskellige blæseinstrumenter. Desuden er han en fremragende janitshar.
Bjarne Holm har igen i år fået ideen til temaet i Byorkestrets forårskoncert og vil endnu engang selv stå i front af orkestret i Glostrup Hallen lørdag den 3. maj kl. 15.00 – og som sædvanlig iført de berømte røde sokker.

Fakta
Dørene i Glostrup Hallen åbnes kl. 14.30 lørdag den 3. maj og selve koncerten blæses i gang kl. 15. Billetter købes ved indgangen til 60 kr.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top