fbpx
Fuld fart over Brøndbys børn
IMG_4110.jpg
Næsten 500 børnehavebørn deltog i børnehavernes idrætsdag d. 23. april. Foto: Flemming Alø.
BRØNDBY Idrætsdagen for børnehaver i Brøndby blev en stor succes med næsten 500 deltagende børn

Vi mødes her på stadion Brøndby er vor’s by, nu skal vi bruge muskler bragede de klare børnestemmer ud over boldbanerne foran Brøndby IF’s klubhus, da idrætsdagen for børnehaver Bobler og bombastiske muskler blev åbnet onsdag d. 23. april. Der var ingen tvivl om at børnene havde indtaget stedet. 495 børn med T-shirts i alle regnbuens farver trak tov, løb stafet og spillede parfodbold, så kinderne blussede. Begejstringen over at blive sluppet løs på den store græsplæne i det skønne solskin lyste ud af børnenes ansigter. Energiniveauet blev ikke mindre af, at 32 elever fra Brøndby Idrætsefterskole og seks elever fra Brøndby Gymnasium, med stort engagement og legeglæde, instruerede børnene og deres voksne i alle idrætsaktiviteterne, som er nøje udvalgt og planlagt af idrætspædagoger.
Idrætsdag for børnehaver arrangeres i et samarbejde mellem Brøndbyernes Idrætsforening og Brøndby Kommune, og er en del af en fælles målsætning om at fremme bevægelsesglæde, motorik og trivsel blandt alle børn i Brøndby Kommune.
Alle var vindere denne dag, og med trætte ben og medaljer om halsen, blev børnene trygt og nemt fragtet i busser hjem til deres institution.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top