fbpx
Fotografier fra Brøndby om Sund og Bælt
Taxi.jpg
Ove Lyngsie fra KFAK fik sølv for dette billede af gule taxaer. Foto: Ove Lyngsie.
BRØNDBY Fotokonkurrencen ”Mellem Sund og Bælt” er blevet afholdt for niende gang. Vinderen blev en lokal fra Brøndby

Udstillingen, der er en udløber af konkurrencen ”Mellem Sund og Bælt, blev grundlagt og arrangeret af Fotoklubben Negativ Roskilde i 2005 som en udstilling, og har siden været afholdt af Frederikssund Fotoklub, Herlev Fotoklub, KFAK, Næstved Fotoklub, Dansk Nikon klub og Halsnæs Fotoklub og nu Brøndby Strand Fotoklub.
Brøndby Strand Fotoklub har i 2014 valgt at gå tilbage til en analog- og papirudgave.
– Brøndby Strand Fotoklub har valgt også at kigge frem og vi kan sagtens se os som arrangører for Mellem Sund og Bælt igen i 2015, dog vil vi lige evaluere 2014-udgaven inden vi tager endelig beslutning. Det er dog åbent for enhver fotoklub at meddele interesse for at være vært for udstillingen i efterfølgende år, siger formand Claus Djervad, der vandt konkurrencen i år og bragte hæder til hans hjemklub, Brøndby Strand Fotoklub.
Konkurrencen er forbeholdt fotografer bosiddende på Sjælland og øerne, herunder Bornholm. Konkurrencen er også blevet kaldt ”Det Østdanske Mesterskab” eller ”Det Uofficielle Sjællandske Mesterskab udi Fotografering” af forskellige arrangører
Se mere på mellemsundogbælt.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top