fbpx
Fest og farver til derby
FC-København-vs-Brøndby-If-fans-romerys-_199.jpg
Det var udsolgt til kampen mellem Brøndby IF og FC København, og både på banen på tribunen var der kamp mellem de hvide og blå-gule farver. Foto: Brian L. Jensen.
FODBOLD Det udsolgte Parken var en festlig ramme omkring kampen mellem Brøndby og FCK, men der var også problemer

Brøndbys fans startede derbydagen med at nyde solen på Halmtorvet. Klubben havde i samarbejde med officielle og uofficielle fangrupper opfordret alle til at møde op i gult, og den opfordring havde rigtig mange fulgt. Halmtorvet var fyldt med gule trøjer, og folk stod eller sad i små grupper og tog så småt forskud på kampstemningen med slagsange. For at undgå sammenstød mellem Brøndbyfans og FCK-fans, blev alle Brøndbys fans kørt i s-tog til Svanemøllen St., og gik derfra ad Østerbrogade til Parken. Gaden var helt spærret af, så Brøndbys fans kunne gå i et langt optog ned ad gaden. Inde i Parken indtog Brøndbys fans den nye tribune med en mosaiktifo, der fejrede klubbens 50 års jubilæum med skriften 1964. FCK’s fans skød Brøndby Stadion i sænk i deres tifo.

Anholdte efter kampen
Efter den seneste kamp mellem Brøndby og FCK på Brøndby Stadion var der massiv ballade på Park Allé og flere hundrede anholdte FCK fans. For at undgå ballade denne gang blev Brøndbys fans efter kampen ledt tilbage mod Svanemøllen St., hvorfra der gik særtog direkte til Glostrup st. Politiet havde afskærmet ruten, så Brøndbys fans kunne gå i fred, men en større gruppe FCK fans brød igennem afspærringerne og startede et slagsmål med Brøndby fans. Omkring 20 personer blev anholdt, men de fleste Brøndbyfans oplevede en rolig tur hjem til Vestegnen.

JEH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top