fbpx
En ny pigeraket lander i Brøndby
Pigeraketten.jpg
Søndag d. 4. maj har alle piger mellem 5 og 11 år muligheden for at prøve kræfter med fodboldspillet. Foto: DBU.
BRØNDBY Alle 5-11-årige piger kan få en helt speciel oplevelse, når DBUs Pigeraket besøger Brøndbyernes IF søndag d. 4. maj. Pigerne kommer på fodboldrumrejse, der giver dem mulighed for blandt andet at spille fodbold på Saturn, øve skudtræning på Mars og prøve mange andre sjove fodboldlege. Nyt koncept DBU’s populære pigeaktivitet har fået tunet sin motor […]

Alle 5-11-årige piger kan få en helt speciel oplevelse, når DBUs Pigeraket besøger Brøndbyernes IF søndag d. 4. maj. Pigerne kommer på fodboldrumrejse, der giver dem mulighed for blandt andet at spille fodbold på Saturn, øve skudtræning på Mars og prøve mange andre sjove fodboldlege.

Nyt koncept
DBU’s populære pigeaktivitet har fået tunet sin motor og byder i år på et anderledes koncept, hvor pigerne først skal på rumrejse på forskellige planeter, hvorefter de deltager i en mere traditionel fodboldtræning i klubben.
Brøndbyernes IF’s trænere og ledere vil agere rumvæsner på dagen, og DBU’s astronaut er klar til at tage imod alle interesserede piger, der på sjov og uforpligtende vis får mulighed for at prøve at spille fodbold.
Det er gratis at deltage, og hverken tilmelding eller fodbolderfaring er nødvendigt. Alle piger er velkomne. For at deltage i aktiviteten skal pigerne være med fra starten kl. 13.00 til klokken 16.00, og de må meget gerne tage veninder med.

Mange har været med raketten
DBU’s Pigeraket har fløjet siden 1997 og har haft mere end 90.000 piger med på rumrejse. Der er med andre ord tale om en succesfuld aktivitet, der har haft afgørende betydning for det stigende antal pigespillere i Danmark.

Fakta
DBUs pigeraket besøger Brøndbyernes IF søndag den 4. maj fra kl. 13.00 til 16.00 og er et tilbud til alle 5-11-årige piger.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top