fbpx
Døgnrapporten
POLITI Færdselsuheld i Brøndby BRØNDBY. Fredag den 2. maj kl. 08.22 skete et færdselsuheld i en rundkørsel ved Brøndbyøster Boulevard. Der var en bilist og en cyklist involveret. Bilen svingede til højre i rundkørslen og overså i den forbindelse cyklisten, som kørte ligeud. De kørte sammen og cyklisten kom lettere til skade. Bilisten blev sigtet for […]

Færdselsuheld i Brøndby
BRØNDBY. Fredag den 2. maj kl. 08.22 skete et færdselsuheld i en rundkørsel ved Brøndbyøster Boulevard. Der var en bilist og en cyklist involveret. Bilen svingede til højre i rundkørslen og overså i den forbindelse cyklisten, som kørte ligeud. De kørte sammen og cyklisten kom lettere til skade. Bilisten blev sigtet for vigepligtsforseelse og erkender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top