fbpx
Døgnrapporten
POLITI Indbrud i restaurant BRØNDBY. Mandag den 5. maj kl. 04 begik en tyv indbrud i en restaurant tæt ved Brøndby Stadion. Tyven brød ind ved at sparke en dør op og beskrives som dansk mand, 25-40 år, 175-185 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført en blå hue, blå jakke, blå træningsbukser, hvide […]

Indbrud i restaurant
BRØNDBY. Mandag den 5. maj kl. 04 begik en tyv indbrud i en restaurant tæt ved Brøndby Stadion. Tyven brød ind ved at sparke en dør op og beskrives som dansk mand, 25-40 år, 175-185 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført en blå hue, blå jakke, blå træningsbukser, hvide sneakers med sort sål og hvide handsker.

Færdselsuheld i Glostrup
GLOSTRUP. Mandag den 5. maj kl. 17.24 skete et færdselsuheld på Hovedvejen. Der var en bilist og en cyklist involveret. Bilisten skulle svinge til højre ind over en cykelsti, hvorpå cyklisten kom kørende. Bilisten overstå cyklisten, og der skete et sammenstød. Der skete ringe materiel skade, og cyklisten blev tilset af ambulance.

Trafikvold i Glostrup
GLOSTRUP. Tirsdag den 6. maj kl. 11.57 blev en 37-årig mand udsat for en ubehagelig oplevelse på Hovedvejen. Han kørte side om side med en mand i en mørkeblå Audi, som pressede ham til at køre ind til siden og stige ud af bilen. Her sagde manden fra Audien, at den 37-årige ikke skulle kigge på ham, når han kørte bil. De to parter kom op og skændes, og det eskalerede, da manden fra Audien slog den 37-årige med en kugle i en snor. Herefter kørte han fra stedet. Han beskrives som mand, østeuropæisk af udseende, først i trediverne, ca. 185 cm høj og almindelig af bygning. Han havde mørkt hår, begyndende fuldskæg og var iført træningstøj.

Biltyv efter-lyses i Brøndby
BRØNDBY. Onsdag den 7. maj kl. 02.49 anmeldte en 37-årig kvinde, at der netop havde været indbrud i hendes hjem på Strandfogedvej. Tyven stjal pung, taske og bilnøgler, og kørte fra stedet i den tilhørende bil. Han beskrives som en dansk mand, kraftig af bygning og muligvis iført en grå hættetrøje.

Kørte bil stofpåvirket
BRØNDBY. Lørdag den 10. maj kl. 14:31 blev en bil rutinemæssigt standset på Motorring 3. Føreren – en 21-årig mand fra Hvidovre – blev skønnet at være påvirket af euforiserende stoffer. Han erkendte at have røget hash ca. 2-3 timer forinden. Han blev anholdt og kørt til politigården i Albertslund for at få taget en blodprøve. Efter afhøringen blev han løsladt.

Røveri i Vallensbæk         
VALLENSBÆK. Søndag den 11. maj kl. 00:27 blev et gaderøveri anmeldt på Vallensbæk Stationstorv. Politiet kørte til stedet. En 36-årig mand fra Vallensbæk Strand var på vej hjem, da han blev overfaldet bagfra af to til tre ukendte gerningsmænd. Med spark, slag eller skub fik de væltet ham ned på jorden. De sagde, at de var politiet og skulle undersøge ham. Han fik stjålet sin pung med kørekort, sygesikring, dankort, kontanter. To af gerningsmændene beskrives som: A. Mand, anden etnisk baggrund end dansk, 25-30 år, 170-175 cm, spinkel af bygning, brun i  huden, kort hår og talte dansk. Iført rød/orange trøje.
B. Mand, 185-190 cm, muskuløs af bygning og iført sort tøj.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top