fbpx
Det store kulturløb var sundt og sjovt
Løb1.jpg
Både voksne og børn havde en festlig dag, da der den 27. april blev afholdt kulturløb i Brøndby Strand. Foto: Hina Butt.
BRØNDBY Kulturløb 2014 var en sund, sjov og solrig succes. 111 glade løbere havde bundet løbeskoene og brugte sidste søndag i SUND APRIL på at deltage i kulturløbet, hvor en rute på fem kilometer skulle tilbagelægges

Alle aldersgrupper bakkede op om kulturløbet 2014 og havde taget budskabet om, at sundhed er for alle, til sig. Unge og gamle, store og små, var med, da startskuddet lød ved Brønden. Den yngste deltager kunne nyde vejret og folkelivet fra en babyjogger, mens den ældste på 80 år selv klarede ruten.
– Dejlig tur. Sådan noget kan vi godt bruge noget mere af. Alle aldersklasser var repræsenteret i dag, og det var en fornøjelse at se alle de glade ansigter. Tak for et godt arrangement, skrev Gurli Nanna Hansen på Facebook, efter hun sammen med sine stavgængerkammerater fra BS-Seniormotion havde tilbagelagt ruten, der tog løberne gennem Brøndby Strands grønne områder og karakteristiske bebyggelse.

Underholdning på turen
På ruten var der også arrangeret underholdning. Dyregården Søholt havde sørget for, at man kunne se på dyr, og Middelalderlandsbyen tilbød deltagerne at lege Robin Hood for en stund og skyde med bue og pil. Kunstgruppen Krea lagde op til co-creation, hvor tre store fælles malerier blev malet i forbindelse med arrangementet.

Bliver gentaget
Det store kulturløb er arrangeret af Netværkskontoret fra det boligsociale projekt Brøndby Strand for fremtiden og Kulturhuset Brønden fra Brøndby Kommune. Parterne har allerede nu planer om at gentage succesen næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top