fbpx
Det mener de andre partieri Kommunalbestyrelsen
DEBAT – Enighed stopper, når vejen til målene skal findes Af Robert Sørensen, Enhedslisten Langt de fleste mål som Venstre og Dansk Folkeparti har sat sig de næste 3 1/2 år er Enhedslisten enig i, men jeg tror desværre at enigheden stopper, når vejen til målene skal findes. Venstre og Dansk Folkeparti vil gerne have at […]

– Enighed stopper, når vejen til målene skal findes

Af Robert Sørensen, Enhedslisten

Langt de fleste mål som Venstre og Dansk Folkeparti har sat sig de næste 3 1/2 år er Enhedslisten enig i, men jeg tror desværre at enigheden stopper, når vejen til målene skal findes.
Venstre og Dansk Folkeparti vil gerne have at Glostrup Skoles 9. klasser ligger i top 10 i karakter gennemsnit ved afgangseksamen, det vil Enhedslisten også gerne, man kan så undres over at dette skal ske ved Venstre og Dansk Folkeparti giver lærerne nogle af de dårligste arbejdsforhold i landet, Enhedslisten forslag om at lave en lokal arbejdstidsaftale med lærerne, selvom aftalen ville være udgiftsneutral afviste Venstre og Dansk Folkeparti forslaget.
Det betyder, at Glostrup Skole vil se en lærer flugt til andre kommuner, samt at de ældre lærere vil søge deres pension tidligere.
Opførelsen af en ny multihal ved Glostrup Skole afdeling Nordvang støtter Enhedslisten. Man kan se hvor stor glæde afdeling Søndervang har haft af sin multihal.

– Simpelthen for uambitiøst

Af Mette Vennerstrøm, SF

Privatisering – overvågning – diskriminering? Mere til de der allerede har? SF siger nej tak. Alt for meget hænger ikke sammen i VO’s (Venstre og DF, red.) plan og modsiger den realpolitik VO fører.
Hvordan kan VO foreslå en hal ved Nordvangsskolen efter at have sløjfet dele af ventilationssystemet på søndervangsombygningen, fordi de ikke var parate til at finde sølle 290.000 kr. til et bedre indeklima til børnene? Ved samme lejlighed blev solanlægget også droppet, og nu slår VO sig op på mindre CO2-udslip. Det hænger ikke sammen! Og hvor flot er det at sætte et mål om en skole i top 10, uden at der følger penge med? – og i øvrigt proklamere, at lærere og ledelse selv må finde ud af, hvordan de vil nå dertil… Det er bekymrende og uvidende!
Dertil fremgår det ikke, hvordan man vil finansiere den massivt øgede drift. – Hvor kommer pengene fra? Det er simpelthen for uambitiøst VO.

– Nu må vi se, hvordan de skal realiseres

Af Peter Sørensen, Socialdemokraterne

I valgkampen ville Venstre hæve overlæggeren på 10 punkter, nu kommer man så med en 35 punkts plan. Hvis den var offentliggjort i valgkampen ville mange af forslagene være en afskrift af det socialdemokratiske valgprogram. Når der ikke gives plads til vores forslag i det daglige politiske arbejdes, så er vi da glade for at kunne bidrage på denne måde. Tag eksempelvis forslaget om nyttehaverne i Dommervangen. For et par måneder siden blev dette forslag stillet af os, men blev stemt ned. Nu er det et borgerligt forslag.
Vi synes der er mange gode forslag, nu må vi så se hvordan de skal realiseres. Der er da også forslag vi bryder os mindre om.  Men vi ser også andre opgaver, som der bør tages ansvar for. F.eks. giver det mening at bygge en ny institution i stedet for den nedslidte Fuglekær. Det vil gavne børnene, medarbejderne, miljøet og trafikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top