fbpx
Dansk ungdomsrekord i kuglestød
Thea.jpg
Kuglestøderen Thea Jensen ved skiltet, der viser hendes nye rekord. Foto: Tom Jensen.
KUGLESTØD I weekenden den 2. – 4. maj satte Thea Jensen ungdomsrekord i kuglestød. Havde hun været ældre, ville det have kvali-ficeret hende til Ungdoms-OL

Thea Jensen deltog i weekenden den 2. – 4. maj i det store atletikstævne Tårnby Games på Amager. Her satte hun en ny markant dansk ungdomsrekord med et stød på 14.57m med den tre kilo tunge kugle. I konkurrencen forbedrede hun sin egen rekord hele fire gange og konsoliderede dermed resultatet.

OL-billet
Resultatet ville have kvalificeret hende til Europæisk Ungdoms OL for piger på 17 år, men da hun endnu kun er 15 år, må dette vente. Stødet placerer hende øjeblikkeligt som nr. syv på den europæiske U18 rangliste og nr. 17 på verdensranglisten, og dette vel at mærke blandt mange ældre atleter.
Thea Jensen, der tidligere stillede op for Glostrup IC Atletik, skiftede til Hvidovre AM i efteråret 2013 som et led i en planlagt udvikling af træningen.  Hun træner dog stadig to gange om ugen med Glostrup IC Atletik, ligesom hun stadig bor i Glostrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top