fbpx
Bryllupssæsonen er over os
GLOSTRUP Der er travlt i kirker og på rådhuse for tiden. Det er nemlig fra maj til august, brudepar vil giftes. En trend, der også kan mærkes, der hvor der bliver solgt vielsesringe

– Vi kan godt mærke, vi er kommet ind i bryllupssæsonen. Bare i går og i dag, har jeg været i kontakt med seks-syv par, der gerne ville have en ring.  Nadja Nyrup Jensen er butikschef hos Plaza Ure & Smykker A/S i Glostrup, og fordi det er sådan hvert år, har hun taget konsekvensen af den øgede efterspørgsel efter vielsesringe og har lavet en lille messe udenfor butikken i Glostrup Shoppincenter. Her man kan man se forskellige typer af ringe, ligesom man kan deltage i en konkurrence:
– Det er mit indtryk, at det betyder rigtig meget for det kommende brudepar, hvordan ringene er. Nogle af parrene lægger virkelig mange kræfter i at vælge den helt rigtige ring til lige netop dem.

Ham og hende
Der er stor forskel på, om købet af en ring er noget, parrene er fælles om, eller om det betyder mest for den ene part:
– Der kommer naturligvis par ind i butikken, hvor det er kvinden, der bestemmer, hvordan det hele skal være. Men der er faktisk også en del par, hvor de er fælles om det, og hvor manden bestemt har en mening om det, siger Nadja Nyrup Jensen.
At så mange er fælles om købet af ring har ændret sig, ifølge Nadja Nyrup Jensen:
– Tidligere var det mest mænd, der kom ind. Det var ligesom en regel, at det var dem, der skulle betale, og at kvinden faktisk helst ikke måtte vide noget. Men nu er mange altså fælles om det.

Stor prisforskel
Nadja Nyrup Jensen og hendes kolleger hos Plaza Ure & Smykker A/S har mange forskellige ringe at sælge, og dermed har de også ringe i alle prisklasser:
– Det varierer virkelig meget, hvad en ring koster og hvor mange penge, folk bruger på det. Hos os kan du få ringe fra 500 kr. til 40.000 kr., så der er lidt at vælge imellem. Men jeg vil tro, de fleste bruger cirka 5.000 per ring.

Ikke nødvendigvis ens
Selvom par i større og større grad køber ringene sammen, kan de godt finde på at vælge to vidt forskellige ringe ifølge Nadja Nyrup Jensen:
– Par behøver ikke nødvendigvis have ens ringe. Det kan faktisk godt være helt forskellige ringe, de vælger. Kvinderne vil ofte gerne have nogle sten, og det er ikke altid mændene har lyst il det.

HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top