fbpx
Brøndby mistede sejr i Parken
FC-kønenhavn-vs-Brøndby-IF-Jose-Ariel-Nunez-Brøndby-IF-juber-efter-mål-til-1-o.jpg
Det så længe ud til, at Brøndby IF skulle have en sejr med hjem fra Parken på det mål, Ariel Nunez scorede. Men FC København fik udlignet i allersidste øjeblik. Foto: Brian L. Jensen.
FODBOLD Brøndby var få minutter fra den første sejr mod FCK i parken i ti år, men et mål i overtiden sikrede værterne et enkelt point

Brøndby IF mødte søndag FC København i Parken i en direkte duel om bronzemedaljerne. Inden kampen lå de to hold á point med FCK på 3. pladsen på grund af en bedre målscore. Ingen af de to hold kunne tåle at tabe kampen, og det bar 1. halvleg i høj grad præg af. Der var ikke store chancer i nogen ende. I 2. halvleg fik FCK lidt mere styr på spillet og holdt bolden på Brøndbys banehalvdel, men kom dog stadig kun frem til enkelte chancer. I stedet fik Brøndby en god omstilling, hvor Antipas skød, og Wiland lige akkurat fik handsken på bolden. Han slog den direkte ud til Nunez, der køligt bragte Brøndby foran 1-0. FCK pressede på for at få udlignet, men Lukas Hradecky i Brøndby målet stod en god kamp, og holdt fast i Brøndbyføringen. I overtiden kunne han dog ikke nå ned til et hovedstød fra Thomas Delaney, der fik udlignet til resultatet 1-1.

Tre kampe tilbage
Brøndby er stadig på 4. pladsen, a point med FCK på 3. pladsen, men fem point foran Esbjerg på 5. pladsen. Der mangler tre runder, de to af dem bliver spillet i denne uge. Torsdag tager Brøndby imod Superligaens førerhold FC Midtjylland, og søndag kommer Randers FC forbi Brøndby Stadion.

JEH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top