fbpx
Brøndby fik comeback mod Vestsjælland
Brøndby-if-vs-FC-Vestsjælland-fan-ikke-så-glade.jpg
Kampen mod FC Vestsjælland endte 2-2. Kenneth Zahore scorede det ene af Brøndbys mål Foto: Brian L. Jensen.
FODBOLD To dødboldsituationer sænkede Brøndby, der dog kom tilbage i kampen og fik hevet en uafgjort hjem

16.751 tilskuere var på plads på Brøndby Stadion søndag eftermiddag, da Brøndby IF tog imod FC Vestsjælland. De så et Brøndbyhold, der fra starten lagde pres på FC Vestsjælland, der med et sats på dødbolde og kontrachancer har fået ry som Superligaens kedeligste hold. Og det var netop dødbolde, der gav FC Vestsjælland en føring på 2-0 allerede i starten af 1. halvleg. Først fik Michael Christensen hovedet på et frispark og scorede til 2-0 og derefter var det Lasse Nielsen, der efter et hjørnespark fik bolden over stregen til 0-2.

Comeback
Derefter skulle Brøndby gøre, hvad kun få hold i Superligaen har kunnet gøre, nemlig score to mål mod Vestsjælland. Det første af dem stod Ariel Nunez for og Brøndby gik til pause bagud med 2-1. I starten af 2. halvleg fik FC Vestsjælland underkendt et mål for offside, og kort efter fik Kenneth Zohore bragt balance i regnskabet med en scoring til 2-2. Brøndby blev ved med at presse på for at få sejren, og to minutter før tid kom bolden da også over stregen, men også det mål blev korrekt underkendt for offside. Med få sekunder tilbage af kampen fik Daniel Stückler debut. Han fyldte 17 år for 14 dage siden og er dermed den yngste spiller nogensinde på Brøndbys 1. hold. Brøndby har ind til videre brugt ni teenagere på holdet i løbet af sæsonen. Brøndby ligger stadig nummer fire i ligaen, a point med FCK på 3. pladsen, som er Brøndbys modstander på søndag i Parken.

JEH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top