fbpx
Borgmester sender jernbanebrev til transportminister om støjgener
VALLENSBÆK På et nyligt afholdt borgermøde om støj i Vallensbæk var der enighed om, at borgmesteren skulle sende en opfordring til relevante myndigheder om at gøre noget ved de støjproblemer, der kommer blandt andet som følge af den kommende Ringstedbane. Borgmester Henrik Rasmussen har nu sendt breve til Folketingets Transportudvalg, transportminister Magnus Heunicke og Vejdirektoratet. I […]

På et nyligt afholdt borgermøde om støj i Vallensbæk var der enighed om, at borgmesteren skulle sende en opfordring til relevante myndigheder om at gøre noget ved de støjproblemer, der kommer blandt andet som følge af den kommende Ringstedbane.
Borgmester Henrik Rasmussen har nu sendt breve til Folketingets Transportudvalg, transportminister Magnus Heunicke og Vejdirektoratet.
I brevene lægger han endnu en gang vægt på, at borgerne i Vallensbæk ønsker en samlet løsning på støjproblemerne, og at der skal tages højde for den samlede støjbelastning, dvs. både fra den kommende Ringstedbane og motorvejene.
Samtidig inviterer borgmesteren de tre myndigheder på besøg i Vallensbæk, så de selv kan se og høre de forhold, som borgerne skal leve under.

MO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top