fbpx
Borgere: Glostrup Kommune er empatisk
DEBAT Af Jørgen Hammelboe, Brandsbjergvej 123, Ejby, Glostrup.   Ofte er det jo kun brok man ser i disse spalter fra borgere eller især politikere af forskellig observans, der ved deres indlæg giver indtryk af, at Glostrup Kommune er en kommune med mange problemer og dårlig borgerservice. Vi har boet i kommunen i nu 42 år, og […]

Af Jørgen Hammelboe, Brandsbjergvej 123, Ejby, Glostrup.
 
Ofte er det jo kun brok man ser i disse spalter fra borgere eller især politikere af forskellig observans, der ved deres indlæg giver indtryk af, at Glostrup Kommune er en kommune med mange problemer og dårlig borgerservice.
Vi har boet i kommunen i nu 42 år, og synes ikke der kan peges på andet end positive indtryk, når der er behov for kommunens indsats. For et par år siden var jeg kommet til skade og sengeliggende med en brækket nakke, og i 3 måneder kom kommunens hjemmepleje hver eneste dag for at se til, at alt var iorden, og rette på halskraven, som jeg måtte ligge med i denne periode. En udstrakt service, der kun kan rettes en stor taknemmelighed for med det resultat, at jeg kom igennem det uden mén. Søde og venlige medarbejdere, der kærede sig om en. I dag har min hustru og jeg modtaget en flot kurv fra Kommunalbestyrelsen sammen med en smuk buket blomster i anledning af, at vi netop har haft guldbryllup (var ikke hjemme og kunne modtage den på dagen), en stor overraskelse som glædede os meget og som er med til at vise, at vi bor i Vestegnens bedste kommune. Hvilken anden kommune udviser en sådan empati for sine medborgere?
Vi vil gerne rette en stor varm tak til Glostrup Kommune og Kommunalbestyrelsen for denne smukke og venlige hilsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top