fbpx
BIF nedskriver med 121 millioner
FODBOLD Brøndby IF revurderer sine aktiver og foretager regnskabsmæssig nedskrivning af stadion og kontraktrettigheder på i alt 121 mio. kr.

Som følge af primært nedskrivninger forventes et underskud før skat for regnskabsåret 2014 i niveauet 160 – 170 millioner kroner.
Det skriver Brøndby IF i selskabsrapport.
Af den fremgår det, at det er bestyrelsens målsætning at skabe ligevægt i resultat før transfer i 2017.
”Ligevægt i 2017 før transfer kan opnås med selskabets nuværende kapital- og likviditetsberedskab, hvorfor der ikke er behov for yderligere kapitaltilførsel.”
Jesper Jørgensen, Brøndby IF’s administrerende direktør, udtaler:
– Den nye bestyrelse har revurderet den tidligere bestyrelses forventninger, herunder forventningerne til indtægter fra TV-aftaler, og det har medført at vi i dag må foretage en stor nedskrivning af vores anlægsaktiver, herunder stadion.
Jesper Jørgensen peger på, at målsætningen er at skabe ligevægt i Brøndby IF’s resultat før transfer i 2017, hvilket kan gøres med selskabets nuværende kapital- og likviditetsberedskab.
– – Bestyrelsen vil bruge de kommende måneder på at udmønte målsætningen om ligevægt før transfers i 2017 i egentlige strategier og handlingsplaner, og Brøndby IF vil redegøre for disse i forbindelse med offentliggørelsen af delårsrapporten for 1. halvår 2014.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top