fbpx
Afdansningsbal i Brøndby
BRØNDBY Stadionhal 1 i Brøndby dannede rammen om Henckell Dans 31-års afdansningsbal- og show

Ved Henckell Dans afdansningsbal- og show, blev der danset på livet løs i fire timer. Programmet bød blandt andet på små dansetrolde, der sammen med discoer dansede til Mickeys klubhus, hvor de rigtige figurer kom til syne til stor jubel for børn og forældre. Der blev også vist solo- og duodisco, og hip hopperne battlede, ligesom store og små dansere dansede en formation i pasodoble. Sommer og sol var også på programmet. Tre hold var sat sammen til sommermelodier, bl.a. voksne jitterbuggere dansede en formation.

Sang fra Frost
Som næstsidste nummer var et stykke fra tegnefilmen Frost, hvor Natascha Jessen, der går på danseskolen, lægger stemme til en af figurerne, sang Skal vi ikke bygge en snemand, og assistenterne dansede til. Showet sluttede af med alle elever på gulvet til en fællesdans til Basims Grand Prix nummer, Cliche Love Song.
I dette hele taget var folkene bag glade
– En superhyggelig eftermiddag med rigtig god underholdning, siger Per Henckell.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top