fbpx
Aprilsnar: Vestegnen skifter navn til Pelsegnen
Pelsegnen.jpg
Sådan vil byskiltet se ud fremover. Foto: Kopenhagen Fur
HELE OMRÅDET At Vestegnen går fra at hedde Vestegnen til Pelsegnen var en aprilsnar.

Sådan lød aprilsnarren manden her på folkebladet.dk:

 

“Blandt andet borgmester John Engelhardt i Glostrup vil have gjort op med det triste billede af Vestegnen. Første skridt er et nyt navn: Vestegnen skal fremover hedde Pelsegnen.

– Alle forbinder pels med noget lækkert og eksklusivt. Vi vil gerne have de samme værdier forbundet med vores kommuner, og derfor har vi valgt navnet Pelsegnen. Navnet referer tilbage vil vores oprindelse, samtidig med at det peger frem mod noget nyt og noget bedre. Fremtiden tilhører Pelsegnen, siger John Engelhardt.

Det er udvalg nedsat af blandt andet Glostrup Kommune, der har foreslået det nye navn. Det er opstået på baggrund af den store betydning, pels har i området. Kopenhagen Fur ligger midt i smørhullet og er én af Pelsegnens største arbejdspladser.

– Vi er meget stolte over, at Pelsegnen huser verdens centrum for pelshandel. Det nye navn lå af den grund lige for, siger John Engelhardt.

Kopenhagen Furs administrerende direktør Torben Nielsen hilser det nye navn velkomment.

– Jeg blev faktisk meget rørt, da John Engelhardt henvendte sig for at spørge, om vi som virksomhed kunne acceptere det nye navn. Vi opfatter det som et kæmpe skulderklap, at de gamle Vestegnskommuner ønsker at brande sig som pelskommuner. Det sender jo helt fantastisk signal til omverdenen, når man som virksomhed bliver omfavnet på den måde. Det er virkelig stort for os, siger Torben Nielsen.

Pelsegnen er det officielle navn fra i dag, 1. april, og det er allerede blevet taget godt imod af toneangivende aktører i lokalmiljøet.”

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top