fbpx
Ulrik Wilbek kunne have været BIF’er
BRØNDBY Danmarks mest succesfulde håndboldtræner er en eftertragtet mand, skriver Ekstra Bladet

I en artikel i formiddagsavisen fremgår det, at Brøndby IF var ude med snøren efter Ulrik Wilbek for nylig. Klubben er ifølge Ekstra Bladet i gang med en større udskiftning i bestyrelsen og tilbød den tidligere håndboldlandstræner en plads i bestyrelsen.
Det bekræfter Ulrik Wilbek over for Ekstra Bladet. Samtidig understreger han, at han var meget interesseret i tilbuddet, men endte med at sige nej på grund af sine forpligtelser over for Dansk Håndbold Forbund, hvor han nu er ansat på fuld tid.
– Det er korrekt, at Brøndby kontaktede mig med et tilbud om at komme i bestyrelsen. Det var bestemt meget spændende og smigrende. Men det er en krævende post, som ikke er forenelig med mit nuværende job i DHF, hverken politisk eller i forhold til den tid, det kræver, siger Ulrik Wilbek.
Han understreger over for Ekstra Bladet, at selv om han måtte takke nej til tilbuddet fra Brøndby, så er han stadig på god fod med klubben.
– Vi taler stadig sammen, og det kan sagtens være, vi kommer til at lave noget sammen i fremtiden, forklarer han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top