fbpx
Udstilling i Brønden om fremtidens Brøndby Strand
BRØNDBY Den 27. marts åbnede Kulturhuset Brønden en udstilling om fremtidens Brøndby Strand

Udstillingen markerer at første fase i arkitekt- og idekonkurrencen i forbindelse med den store renovering af Brøndby Strand Parkerne er slut. På udstillingen kan man se otte arkitektfirmaers bud på, hvordan bydelen Brøndby Strand skal udvikle sig.
Projektleder Martin Kjølby fra SBS Rådgivning fortæller om udstillingen:
– Beboere i hele Brøndby Strand bør interessere sig for denne udstilling i Brønden. Det handler om fremtiden i Brøndby Strand. Udstillingen giver otte arkitektfirmaers bud på sammenhængen i bydelen, udearealer, stisystemer, belysning, arkitektonisk udtryk og bæredygtige løsninger til gavn for klimaet og for beboerne. Brøndby Strand står foran Danmarkshistoriens største renovering, der vil ændre bydelens udtryk radikalt. Det kommer naturligvis ikke til at ske ’over night’, men dette er begyndelsen, og alle kan på udstillingen se de første skitser og ideer til fremtidens Brøndby Strand.
Først til sommer den 2. juni vælges en egentlig vinder af idekonkurrencen. Det vindende arkitektteam får efterfølgende opgaven med at fungere som designrådgiver på renoveringen af bydelen. Renoveringen bliver en af Danmarkshistoriens største med et budget på mellem 4 og 5 mia. kr. Planen er at renoveringen kommer til at foregå fra 2016 til 2025.
Udstillingen foregår i Kulturhuset Brønden og løber indtil den 30. april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top