fbpx
Tilskud til at spare på energiregningen
hus_presse.jpg
Boligejerne har nu adgang til at søge tilskud via Brøndby Fjernvarmes hjemmeside, brondbyfjernvarme.dk. Foto: Brøndby Fjernvarme.
BRØNDBY Hos Brøndby Fjernvarme er der kontante tilskud at få til en lang række energiforbedringer i privatboliger

Tilskuddene gives til store projekter som efterisolering og skift til nyere varmekilde.
– Vi yder også tilskud til mindre forbedringer som eksempelvis udskiftning af halogen-spots til LED-spots eller montering af ur på cirkulationspumpen. Alle boligejere kan søge tilskud til energiforbedringer, der reducerer deres energiforbrug – og dermed deres energiregning, siger Franz Hansen, direktør for Brøndby Fjernvarme.
Boligejerne har nu adgang til at søge tilskud via Brøndby Fjernvarmes hjemmeside, brondbyfjernvarme.dk, hvor der ligger en online-løsning, så boligejerne kan danne sig et overblik over, hvad de kan søge tilskud til, og hvor stort et tilskud de kan søge. Den udfyldte ansøgning godkender Brøndby Fjernvarme inden for 24 timer, og boligejeren kan komme i gang med at udføre energiforbedringerne.
Den enkelte boligejer kan på sigt spare mange penge ved at foretage forbedringer, der reducerer energiforbruget.
– Men det handler ikke kun om penge. Der er andre vægtige argumenter for at udføre energiforbedringer, der reducerer energiforbruget: Vores miljø. Som forsyningsselskab har vi en forpligtelse over for Energistyrelsen. Vi skal tage ansvar og hjælpe med at spare på energiforbruget, siger Frans Hansen. Det gør Brøndby Fjernvarme blandt andet med tilskudsordningen.
– Når vore kunder sparer på energien, gør vi det også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top