fbpx
Tid&Sted
TID&STED Golfens Dag BRØNDBY. Brøndby Golfklub slår søndag den 27. april mellem kl. 10 og 14: dørene op for alle interesserede, som kunne tænke sig at prøve kræfter med golfsporten på Nybovej 46 i Brøndby. Åbent hus-arrangementet i Brøndby Golfklub er et led i den landsdækkende Golfens Dag. Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i […]

Golfens Dag
BRØNDBY. Brøndby Golfklub slår søndag den 27. april mellem kl. 10 og 14: dørene op for alle interesserede, som kunne tænke sig at prøve kræfter med golfsporten på Nybovej 46 i Brøndby. Åbent hus-arrangementet i Brøndby Golfklub er et led i den landsdækkende Golfens Dag.
Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med Danmarks Idræts Forbund, PGA og cirka 144 af landets golfklubber.
Er du forhindret i at deltage på Golfens Dag, er du altid velkommen til at kontakte Brøndby Golfklub på info@brondbygolf.dk eller på telefon 45531900.

Golfens Dag
VALLENSBÆK. Golfklubben i Vallensbæk, CGC GC holder også Golfens Dag på adressen Golfsvinget, Vallensbæk søndag den 27. april kl 11, hvor klubben holder åbent hus for alle interesserede.
Til alle arrangementerne kan der stilles golfudstyr til rådighed, så det behøver man ikke at tænke på i første omgang.
Flere oplysninger kan fås ved henvendelse til klubbens sekretariat telefon 43741122, info@cgcgolfclub.dk eller på klubbens hjemmeside cgcgolfclub.dk.
Klubben tilbyder i øvrigt også, at juniorer i hele 2014 kan spille gratis på Skovbanen ifølge med et medlem eller en betalende voksen golfspiller.

Fremtidens Borgerhus
VALLENSBÆK. Der er fotoudstilling i Fremtidens Borgerhus fra 1. til 15. maj, når medlemmer i fotoklubben fotoakrobaterne fra Vallensbæk udstiller et stort antal fotografiske værker. Og lørdag den 26. april kl 13 til 16 afholder fotoakrobaterne i Fremtidens Borgerhus workshop med fokus på fotografering.
Arrangementet og udstillingen kan opleves på Vallensbæk Bibliotek og Borgerhus, Vallensbæk Stationstorv 40, 2665 Vallensbæk Strand. Udstillingen er åben mandag til torsdag fra 10-19, fredag fra 10-17 og lørdag fra 10-15.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top