fbpx
Tid&Sted
ZielkeJohannsen1.jpg
Trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen kan du høre og se snart. Foto: Brøndbyvester kirke.
TID&STED Gratis foredrag for forældre til førskolebørn GLOSTRUP. Glostrup Bibliotek tilbyder torsdag 3. april et gratis foredrag for forældre til kommende skolebørn. Hvordan kan du give dit barn den bedste skolestart? Jytte Sidelmann har som børnehaveklasseleder gennem 40 år har haft tusindvis af børn under sine vinger. Udfra sin bog ”Godt begyndt – hjælp dit barn […]

Gratis foredrag for forældre til førskolebørn

GLOSTRUP. Glostrup Bibliotek tilbyder torsdag 3. april et gratis foredrag for forældre til kommende skolebørn. Hvordan kan du give dit barn den bedste skolestart? Jytte Sidelmann har som børnehaveklasseleder gennem 40 år har haft tusindvis af børn under sine vinger. Udfra sin bog ”Godt begyndt – hjælp dit barn til den bedste skolestart” og guider forældre til kommende skolebørn gennem hele forløbet – fra stort børnehavebarn til lille skoleelev.
Foredraget er torsdag 3. april kl. 19 på Glostrup Bibliotek.
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig på glostrupbib.dk eller på biblioteket.

Bach og billeder

BRØNDBY. Langfredag den 18. april kl. 20:00 inviterer Brøndbyvester Kirke til en musikalsk oplevelse. Trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen har udviklet en fremførelse af Johann Sebastian Bachs Matthæuspassion. Der projiceres værker af Arne Haugen Sørensens fortolkninger af netop Matthæus-evangeliet op i kirken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top