fbpx
Socialistisk Folkeparti i Glostrup: Lav lokalaftale med lærere og pædagoger
GLOSTRUP SF opfordrer til, at man indgår i drøftelser med Glostrup Lærerforening og BUPL om en lokalaftale. Det sejler jo rundt i det parti, lyder det fra borgmesteren om SF

SF’s opfordring kommer på baggrund af, at Glostrup Lærerforening i forbindelse med deres årlige generalforsamling har sendt en pressemeddelelse ud, hvor de opfordrer Glostrup Kommunalbestyrelse til at indgå en sådan aftale.
– I SF bakker vi fuldt op om, at der indgås forhandlinger om udmøntningen af en lokalaftale, siger SFs Mette Vennerstrøm.
– Jeg ser eksempelvis ingen grund til, at lærere og pædagoger absolut skal afvikle alle deres forberedelsestimer siddende på skolen. Det er både ufleksibelt og gammeldags i tider, hvor de fleste andre brancher efterhånden tilbyder deres medarbejdere hjemmearbejdsdage. Lærere og pædagoger kan akkurat lige så godt sidde derhjemme og logge på systemet, når de arbejder.
SF frygter, at det i den sidste ende går ud over undervisningen og børnene, hvis ikke politikere og personale i fællesskab kan sætte sig sammen
– De skal se på, hvad der giver mening, og hvad der ikke gør, når det drejer sig om godt arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel. Vi skal jo også gerne i fremtiden kunne tiltrække gode lærerkræfter, og det kræver, at vi har ordentlige forhold at tilbyde, ellers søger de andre steder hen. Derfor opfordrer SF de politiske partier i Glostrup Kommunalbestyrelse til at invitere lærere og pædagoger til forhandlingsbordet, siger Mette Vennerstrøm.

Dødedans
Borgmester John Engelhardt fra Venstre siger:
– Det overrasker mig ikke at SF lokalt går imod det, som SF i folketinget har besluttet. Det sejler jo rundt i det parti. Vi kommer jo nok til at se en del af den slags. Det er sådan en slags moderne dødedans.
Vi ryster ikke på hånden af den grund. Vi har tillid til at skolen kan ledes som alle andre områder i kommunen i et godt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top