fbpx
Opfordring til at cykle til arbejde
GLOSTRUP Der blev uddelt morgenmad til de morgenfriske, da Miljøteamet fra Glostrup Kommune var på gaden for at hverve deltagere til Danmarks største motionskampagne ”Vi cykler til arbejde”

Morgenmaden var sikret, da medarbejdere fra miljøafdelingen uddelte morgenbrød på Glostrup Station tirsdag 8. april og opfordrede de forbipasserende til at tilmelde sig den landsdækkende kampagne ”Vi cykler til arbejde”.
Glostrup Kommune har igennem flere år arbejdet for at få virksomheder i Glostrup til at bakke op om kampagnen. Sidste år deltog 137 hold fra kommunens virksomheder i kampagnen og cyklede tilsammen det antal kilometer, der svarer til seks en halv gange rundt om Jorden.
– Vi håber, at der kommer endnu flere deltagere i år. At cykle til arbejde giver både en miljømæssig og sundhedsmæssig gevinst. Ifølge Sundhedsstyrelsen har fysisk aktive medarbejdere ca. fem færre sygedage om året end inaktive, siger Grøn Guide, Ghita Lentz.
 
Vind flotte præmier
”Vi cykler til arbejde” kører fra 1. – 31. maj 2014. For at deltage i kampagnen skal man oprette et hold med mindst fire deltagere og en holdkaptajn. Deltagerne på holdet skal cykle så meget som muligt, men det er også tilladt at bruge andre transportmidler en del af vejen eller nøjes med at cykle den ene vej.
Der er masser af præmier på højkant. Hovedpræmien er en ferie til hele holdet, men ellers kan der vindes cykler, hjelme, tøj og andet cykelgrej. Glostrup Kommune udlover herudover to ekstra præmier til to lokale cykelhold og en holdkaptajn.

Tilmeld dig allerede i dag
Du kan tilmelde dig og mindst tre friske kolleger på vcta.dk. Sidste tilmeldingsfrist er 24. april. Det koster 50 kroner per medarbejder at deltage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top