fbpx
Mustafas Kiosk på Glostrup Bibliotek
IMG_3952.jpg
Børn og forældre var mødt talrigt op og oplevede en sjov teaterkoncert fyldt med alle de remser, de kender så godt fra bogen. Foto: Glostrup Bibliotek.
GLOSTRUP Mustafas Kiosk åbnede for en stund på Glostrup Bibliotek i lørdags, da Teater Fantast gav deres version af Jakob Martin Strids berømte og berygtede børnebog

Børn og forældre var mødt talrigt op og oplevede en sjov teaterkoncert fyldt med alle de remser, de kender så godt fra bogen. Enkelte af dem havde taget deres eget eksemplar af bogen med under armen, og andre ville gerne fotograferes sammen med dukkerne bagefter.
Forestillingen fik det meste med. Med skyggespil, gigantisk store briller, vilde parykker, strittende overskæg, en usandsynlig langbenet dukke og med små biksemads-ivrige dukker, som lagde krop til spillernes ansigter, med revolvere, med gurglelyde, og med spil på tuba, cylofon og guitar kom skuespillerne remserne fra bogen igennem.
Publikum blev blandt andet præsenteret for den grimme, grumme fyr, der blæser sig op og siger, at han får folk til at dø af skræk, fordi han lugter af bræk, men dog også må indrømme, at det er ’noget møg når man kun er tre centimeter høj’. Og drengen, der filosoferer over en sommerdag at stå på ski i alt det snot, han har samlet sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top