fbpx
Lys i tunnellerne
DEBAT Af Dennis Baggers Laursen, Brøndby Jeg kan godt lide at cykle en god, lang tur. Specielt nu, hvor foråret er kommet. Det er dog ikke altid en rar oplevelse, at cykle her på Vestegnen. Her på Vestegnen i almindelighed, og i Brøndby i særdeleshed, er der masser af veje, motorveje, jernbaner m.m., der skærer sig […]

Af Dennis Baggers Laursen, Brøndby

Jeg kan godt lide at cykle en god, lang tur. Specielt nu, hvor foråret er kommet. Det er dog ikke altid en rar oplevelse, at cykle her på Vestegnen.
Her på Vestegnen i almindelighed, og i Brøndby i særdeleshed, er der masser af veje, motorveje, jernbaner m.m., der skærer sig igennem på kryds og tværs. Dette betyder, at cyklister og fodgængere skal over/under disse veje via broer eller tunneller.
Men mange af disse tunneller er bælgmørke. Og selv dem, der har lys, er lyset så svagt, at det er overflødigt. Udover at disse tunneller er ulækre at cykle igennem, da der ofte er søer af hesteekskrementer (hvis der ligger en rideskole i nærheden), er de også direkte farlige, da det næsten er umuligt at se, om der kommer modkørende cyklister, eller om der er fodgængere. Man skal faktisk tænde sit cykellys, når man cykler igennem sådan en tunnel, fordi der er så mørkt! Og tunnellerne er i det hele taget meget ubehagelige og dystre at passere, pga. mørket.
Så kære teknisk forvaltning i de forskellige kommuner: ville I ikke nok være søde at installere noget ordentligt lys i disse tunneller, så det atter bliver rart og trygt at cykle eller gå en tur på Vestegnen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top