fbpx
Ikke enig med krænkelser
BRØNDBY Den socialdemokratiske borgmester i Brøndby er ikke enig med partifællen Hajg Zanazanian i, at politiet krænker borgere

– Det er min principielle opfattelse, at når en politiker udtaler sig om politik, udtaler han eller hun sig som politiker, siger Ib Terp, borgmester.
Han påpeger, at Danmark har cirka 10.000.
– I en så stor gruppe vil der altid være brådne kar. Og der vil være medarbejdere, som forivrer sig eller mister besindelsen under pres og fejlvurderer, hvad de bør gøre i en given situation. Der har sikkert også været tilfælde, hvor en politimand dækker over en kollega. Det sker givetvis også på andre arbejdspladser. Men jeg er overbevist om, at dette ikke er det generelle billede, siger Ib Terp.
– Jeg har ikke læst Hajgs indlæg på Facebook, og det er heller ikke min opgave at censurere mine gruppefællers Facebook-sider, eller hvor de ellers måtte lufte deres meninger. Har end ikke skaffet mig adgang til dem. Men hvis Hajg mener, at politifolk generelt krænker borgernes rettigheder, er jeg ikke enig med ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top