fbpx
Gravang takker af fra DF
Jan-Gravang-RBD_3222.jpg
Jan Bondé Gravang trækker sig nu. Foto: DF.
VALLENSBÆK Dansk Folkepartis lokalforening i Vallensbæk har afholdt sin årlige generalforsamling på Vallensbæk Rådhus. Og samtidig takker Jan Bondé Gravang af

Generalforsamlingen skete med deltagelse af det hidtil største antal fremmødte i foreningens historie. Formand Carina Kristensen Berth blev enstemmigt genvalgt. Det samme gjorde næstformand Gitte Lumby Hansen.
Til bestyrelsen i øvrigt genvalgtes kommunalbestyrelsesmedlem Kenneth Kristensen Berth og Flemming Wind Lystrup. Der var nyvalg til den 14-årige folkeskoleelev Christian Bülow, der dermed indtræder i bestyrelsen.
Samtidig valgte stifteren af Dansk Folkeparti i Vallensbæk, Jan Bondé Gravang, også at takke af som bestyrelsesmedlem efter næsten ti år som enten formand eller bestyrelsesmedlem. Carina Kristensen Berth benyttede lejligheden til at takke Jan Bondé Gravang for hans store arbejde i bestyrelsen.
– Det har været en fornøjelse at have dig med i bestyrelsen. Vi kan takke dig for, at Dansk Folkeparti blev stiftet i Dansk Folkeparti – og det var dig, der holdt liv i foreningen i de første år, hvor det var vanskeligt. Nu har vi en stor og solid medlemsskare i foreningen – og alle er vi dig taknemmelige for det store arbejde, du har ydet. En stor tak fra os alle – og tak fordi du stadigvæk har tilkendegivet, at du vil være der for os, sagde Carina Kristensen Berth til Jan Bondé Gravang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top