fbpx
Fod på Danmark: Kom og gå med
VALLENSBÆK Der er vandretur fra Vallensbæk til Vestskoven søndag den 13. april. Men også en masse andre ture, du kan læse om her, når Dansk Vandrelaug inviterer

Turen går ad stierne til Vallensbæk Mose, og efter en rundtur i Vallensbæk Landsby med den gamle kirke gælder det Tueholmsøen og Høghsbjerg ved Albertslund. Gennem grønne områder langs Store Vejleå forbi den gamle Roskilde Kro og ad den nye trampesti mod Vestskoven til Risby.  Husk fornuftigt fodtøj samt madpakke og drikke.
Turen er på cirka 14 kilometer og starter fra Vallensbæk Station kl. 10:05, og Risby når deltagerne cirka kl. 15. Deltager tager bus 143 til Albertslund og Vallensbæk samt til Ballerup eller mod Glostrup. Leder er Anita Garbers, og du kan tilmelde dig gratis på telefonnummer 33223729.

Vandreture
Onsdag den 16. april
Deltagerne kigger på Vikingelandsbyen og minderne over astronomen Ole Rømer ved Kroppedal Museum, og de adrætte bestiger hans høj på vej til landsbyen Vridsløsemagle. Herfra går deltagerne med udsigt over og i kanten af Sengeløse Mose til Sengeløse by med kirke og gadekær. Husk fornuftigt fodtøj samt mad og drikke.
Tur: ca. 12 km. Fra: Risby (bus 143 fra Albertslund st. eller fra Ballerup st.) kl. 10.00. Til: Sengeløse ca. kl. 13.50 (bus 116 til Hedehusene st. eller Høje Taastrup st.). Leder: Anita Garbers, 3322 3729.

Skærtorsdag den 17. april
Fra byen kommer vi ud i det åbne land til Hakkemosen, et dejligt naturområde med sø og mose. Herfra til den gamle del af Høje Taastrup og videre ad stierne gennem Baldersbrønde og Kallerupgårde til Hedehusene. Husk madpakke og drikke.
Tur: ca. 14 km. Fra: Sengeløse Kirke kl. 10.20 (bus 116 afg. Hedehusene st. 9.41 eller bus 116 afg. Høje Taastrup st. 9.59). Til: Hedehusene st. ca. kl. 15.40. Leder: Anita Garbers, 3322 3729.
   
Påskelørdag 19. april
Mon ikke lærken synger, når deltagerne går fra Tune over åbne marker og passerer Lufthavnen. Hedelands sydlige arealer rummer mange søer og bakken og her er blandt andet anlagt vinterrasser og golfbaner. Måske bestiger deltagerne gravhøjen Hvilshøj. Undervejs holder deltagerne et par pauser, så husk kaffe, noget at drikke og madpakken. Gode vandresko/støvler kan anbefales og måske regntøjet.
Tur: 12 km. Fra: Tune Kirke kl. 10.00 (bus 600S fra Hundige St. eller Roskilde St. Tjek bustiderne inden du tager afsted. Kør evt. i egen bil og parker i nærheden af kirken). Til: Tune Kirke ca. kl. 15.30. Turledere: Rikke Vishart og Maiken Holst, tlf. 2041 4475.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top