fbpx
Fest og farver i Brøndby Kunstforening
BRØNDBY Fredag den 4. april afholdtes den årlige fest-generalforsamling i Brøndby Kunstforening på Kilden.

Salen var fyldt med glade medlemmer og medbragt mad. Aftenens dirigent var formand for Kulturudvalget, Steen Andersen, og årets beretning, samt regnskab og andet blev godkendt. De bestyrelsesmedlemmer, som var på valg, genvalgtes.
Festen fortsatte med udlodning af indkøbt kunst og design, bøger, og kunsthåndværk.   Noget, som alle medlemmer havde set frem til.  På Kildens vægge vises i april værker fra kunstforeningens tre malehold. Udstillingen dokumenterer den udvikling, malerne hver især gennemgår.
Der er fernisering torsdag, den 10. april kl. 17, hvor koret ”Sangvinerne” underholder med en hyldest til foråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top