fbpx
Erotik i Brøndby Hallen
BRØNDBY Nordic Erotic 2014, som efter sigende er nordens største erotiske messe nogensinde, kommer til Brøndby Hallen den 3. – 6. april

Som mange ved, så spænder Brøndby Hallens kulturelle tilbud bredt. De går lige fra sportsarrangementer, tyrkisk riverdance, håndarbejdsmesse og nu til også at indbefatte en erotisk messe.
Det er efterhånden nogle år siden, der er blevet afholdt en erotisk messe i Danmark, så forventningerne er store, og som Carsten Boje Larsen chef for Brøndby Hallen udtaler: – Vi ser meget frem til denne messe, som selvfølgelig er af en anden karakter end dem vi plejer at afholde, men der er meget professionelle folk bag, så vi er sikre på, at alle vil få en god oplevelse.
Den erotiske messe lægger vægt på, at der skal være fokus på erotik fremfor sex. Derfor vil der også være Ladies Area, hvor kvinder kan blive forført og forkælet, bl.a. ved at få manicure, ordnet hår, massage eller købe en ny fest kjole, og torsdag vil der være Ladies night med ekstra mandestrip.
Der er naturligvis også plads til et område kaldet Red & Dangerous, hvor der bl.a. er butikker indenfor SM- og fetichudstyr, samt en V.I.P. lounge med strip og mulighed for ”private lapdance”.
Lidt sport og konkurrence kommer der også ind over erotikmessen, da der bliver afholdt Danmarks Mesterskab i kvindestrip, og endelig vil man også kunne opleve et erotisk hypnoseshow.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top