fbpx
Det var en aprilsnar: Glostrup Tower
GLOSTRUP Nybolig bragte i sidste uges Folkebladet en aprilsnar i anledning af gårsdagens 1. april. Glostrup Tower bliver ikke virkelighed

Nybolig i Glostrup var i det muntre hjørne, da ejendomsmæglerkæden i sidste uges Folkebladet med udgivelsesdatoen 26. marts lavede en aprilsnar.
Nybolig skrev i anledning af 1. april, at et 190 meter højt lejlighedskompleks med i alt 400 lejligheder og på 54 etager nu skal bygges ved Glostrup Kirke,
Nybolig skrev i annoncen, at de forventede stor aktivitet på annoncen i Folkebladet. Og det fik de.
Over 5.700 har været inde og se nyheden på Facebook, melder ejendomsmægler Jens Markersen fra Nybolig, der også har klistret forretningens vinduer til med printkopier af Folkebladets-annoncen. Den idé fungerer også godt, fordi der er et busstoppested lige uden for forretningen.

Højt oppe, tak
– 25 personer havde ikke lige regnet den ud, hvor vi så med en venlig og kærlig tone måtte afsløre aprilsnaren. Alle synes, det var sjovt, siger Jens Markersen, der endda har fået en bestilling på en lejlighed højt oppe i Glostrup Tower.
– Så siger vi, at de altså er røget på en tidlig aprilsnar. Det er også sjovt at tale med folk i den anledning. fordi mange mennesker jo overvejer at flytte på et tidspunkt. Der er faktisk en boligejer, der sætter sit hus til salg i næste hus, efter vi havde snakket med ham ovenpå afsløringen af aprilsnaren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top