fbpx
Danmarks største skole søger ny leder
GLOSTRUP 2.200 elever og 350 medarbejdere skal have ny øverste leder, efter Kirsten Balle er blevet centerchef i Glostrup Kommune

Vil du være ny leder af Danmarks største skole? Tja, så har du indtil 9. april til at søge. På denne dag, der måske mest er kendt for de tyske troppers besættelse af Danmark i 1940, er der nemlig ansøgningsfrist til stillingen som skoleleder af Glostrup Skole.
Stillingen er nemlig ledig nu, efter Kirsten Balle er blevet leder af Center for Skole og Dagtilbud.
”Vil du være med til udfordringen?” hedder det sig på glostrup.dk i den første linje af jobopslaget.
”Glostrup Kommune søger skoleleder til Glostrup Skole. Som skoleleder for Glostrup Skole vil du få ansvar for ca. 350 medarbejder og godt 2.200 elever. Glostrup Skole er den eneste folkeskole i Glostrup, og du vil derfor komme til at spille en stor rolle i kommunens skolepolitik. Du vil komme til en kommune, der har store ambitioner, når det handler om skolens udvikling, hvor der er kompetente medarbejdere og ledere, en organisation med masser af gå-på mod.”
Skolelederen får et særligt ansvar for blandt andet ledelsen af de samlede pædagogiske processer med særligt fokus på ledelse af den læringsmålstyrede didaktik og ikke mindst implementering af folkeskolereformen og indfrielse af dens mål.

Udvalg skal vælge
Til stillingen er der udarbejdet en job- og personprofil, der angiver retning for jobbets indhold og forventninger til kandidaten. Første samtalerunde er den 22. april, og den anden samtalerunde den 25. april.
I profilen formuleres det, hvem Glostrup Kommune ønsker som fremtidig skoleleder.
”Vi søger en leder der vil noget med Glostrup Skole. En leder, der med holdninger, værdier og synlighed sætter sit præg på Glostrup Skole og realiseringen af ambitionen med Glostrup Skole og skolereformen. En leder med naturlig autoritet, nærvær og ordentlighed i lederskabet. En leder, der kan skabe resultater gennem målrettede strategisk indsatser i et tæt samspil med ledere og medarbejdere og endelig en leder der både er modig og er god til at kommunikere så alle forstår det,” står der i profilen.
Direktør Lene Magnussen og tidligere skoleleder Kirsten Balle er indtil videre i ansættelsesudvalget. Herudover vælges den nye skoleleder også så to forældrevalgte skolebestyrelsesmedlemmer, en repræsentant for skolelederforeningen i Glostrup Kommune, en repræsentant for BUPLs lederforening i Glostrup Kommune, en repræsentant for DLF i Glostrup Kommune, en repræsentant for BUPL i Glostrup Kommune, en repræsentant fra sekretariatet på Glostrup Skole og en repræsentant fra den strategiske ledelse på Glostrup Skole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top