fbpx
Alice i Eventyrland i Vallensbæk
Alice-i-Eventyrland-1.jpg
Der bliver fire forestillinger i Egholmskolens festsal i perioden den 4. til den 6. april, og billetter kan bestilles på teatrets hjemmeside zebragruppen.blogspot.dk. Foto: Vallensbæk Kommune.
VALLENSBÆK Vallensbæk Børne-teater, Zebra Gruppen, opfører i år forestillingen Alice i Eventyrland

– Vi har valgt at opsætte Alice i Eventyrland, dels fordi det skulle være en kendt historie, nu hvor det var 30 års jubilæum, og dels fordi den har så mange sjove og finurlige roller i, som passer godt til gruppen, hvor alle gerne vil have meget rampelys, siger teatrets dramalærer og instruktør Nicoline Roos.
I år deltager en slagtøjs gruppe fra Vallensbæk Musikskole for første gang i forestillingen, og det glæder instruktøren sig til.
– Det bliver et nyt og vildt tvist, som gør forestillingen endnu mere levende og spændende, fortæller hun.
Vallensbæk børneteater, Zebra Gruppen blev grundlagt i 1984 af Elena Vendel. Senere førte hendes datter Lone Vendel det videre, og for 6 år siden overtog Nicoline Roos det sammen med et gruppe frivillige forældre og tidligere elever
De unge skuespillere er mellem 8 og 16 år og kommer fra hele Vestegnen, og det er en eftertragtet fritidssyssel for de unge mennesker.
– Det er så populært at gå hos os, at der hele tiden er venteliste på at komme ind i gruppen. På grund af pladsmangel kan vi kun have omkring 30 elever af gangen, siger Nicoline Roos, der understreger, at teater handler om meget mere end bare at stå på en scene 3-4 gange om året.
– Der er et godt sammenhold i gruppen på trods af den store aldersforskel. Man opdager nye sider af sig selv og får selvtillid, som kan bruges i dagligdagen, især i skolen hvor man jo ofte skal kunne stå foran en gruppe og fremlægge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top