fbpx
7.b. på Søndervangskolen er stærke reportere i marken
IMG_9433.jpg
7. b. fra Søndervangskolen sammen med lærer Thomas Tønnesen (venstre) og redaktør for Folkebladet Mads Louis Orry (højre) foran Kopenhagen Fur. Foto: MO.
GLOSTRUP Det er en imponeret redaktør for Folkebladet, der har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med eleverne i 7.b fra Søndervangskolen

Mange erfaringer rigere kan både elever fra 7.b på Søndervangskolens nye Kommunikations- og Medielinje og Folkebladets redaktør Mads Louis Orry kigge tilbage på et sjov og spændende forløb, hvor alle sammen har været i marken og besøge det internationale pelsauktionshus Kopenhagen Fur med hovedsæde på Langagervej i Glostrup.
– Jeg må sige, at det har været en stor fornøjelse at arbejde med de dygtige elever og se, hvor seriøse og faglige man kan være som ung i dag, når opgaven er sat og artiklen skal i hus, siger Mads Louis Orry.
Eleverne har været på besøg en dag på Kopenhagen Fur og lavet en række forskellige artikler derfra. Alt sammen var koordineret i et samspil mellem Kopenhagen Fur, Glostrup Skoles lærer Thomas Tønnesen og Folkebladet.
– Jeg håber og tror på, at eleverne har fået en masse ud af at være reportere. Ligesom Folkebladet også har lært en masse om, hvordan unge i dag tænker om medier. Tak til alle elever, Thomas Tønnesen, Glostrup Skole og Kopenhagen Fur fra Folkebladet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top