fbpx
Vindere trukket i rekord-populær Tivoli-konkurrence
HELE OMRÅDET Vinderne af fire entré-billetter og turpas til Tivoli i sidste uges konkurrence er Birgit Pedersen fra Poppelhusene i Glostrup, og samme præmie går til Carsten Madsen på Tranevænget i Brøndby. Der har været rekordmange deltagere i konkurrencen, og dette skyldes formentlig de gode præmier fra Tivoli, og at deltagelse var muligt via e-mail. Over 150 […]

Vinderne af fire entré-billetter og turpas til Tivoli i sidste uges konkurrence er Birgit Pedersen fra Poppelhusene i Glostrup, og samme præmie går til Carsten Madsen på Tranevænget i Brøndby.
Der har været rekordmange deltagere i konkurrencen, og dette skyldes formentlig de gode præmier fra Tivoli, og at deltagelse var muligt via e-mail. Over 150 deltagere var med i opløbet til konkurrence. De fleste kendte da også det rigtige svar på, hvornår Tivoli åbner, nemlig den 10. april.
Folkebladet agter at gentage successen i en nær fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top