fbpx
Vind billetter til Tivoli
Rutschebanen-i-fart-2.jpg
Her rutsjebanen før og efter. Foto: Tivoli.
HELE OMRÅDET Tivoli pakker Rutschebanen ud den 10. april. Nu kan du vinde en tur i Tivoli med Folkebladet

Når Tivoli den 10. april slår portene op for gæsterne bliver det med Rutschebanen, der i anledning af sin 100 års fødselsdag får genopført sine ikoniske alpetinder, får Danmarks største vandfald og en ny is-grotte. Gæsterne kan også se frem til 80.000 blomstrende tulipaner, Fredagsrock på Plænen, John Mayer koncert og første juni genopstår Tivolis sommerrevy Tam Tam i Glassalen. Tivoli åbner 10. april kl. 11:00 og byder på 165 åbningsdage, koncerter og events.
I anledning af, at Rutschebanen fylder 100 år får den verdensberømte bane genopbygget de oprindelige bjergtinder, der tidligere var forlystelsens vartegn. De blev fjernet i 1920’erne efter krav fra Københavns Kommune, som ikke fandt det passende, at det første byens gæster så, når de trådte ud af Hovedbanegården, var et bjerg.
Den største af de nye bjerg-tinder bliver26 meter høj set i forhold til Haven. Derudover er der en ny is-grotte samt et kæmpe vandfald med et samlet fald på over 22 meter.

3 kommentarer om “Vind billetter til Tivoli”

  1. Karin Larsen siger:

    Tivoli åbner den 10 april

  2. Vagn Andersen siger:

    Svaret er 10. april 2014

  3. Thilini siger:

    Svar 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top