fbpx
– Vi skal være parate til at lade os forstyrre
DEBAT Da Vallensbæk Kommune skulle ansætte ny erhverv- og planchef, valgte man en lidt utraditionel sammensætning af ansættelses-udvalget – en erhvervsleder fra en privat virksomhed sad nemlig med ved bordet.

Med oprettelsen af den nye stilling som erhverv- og planchef i Vallensbæk Kommune sætter vi yderligere fokus på erhvervsudvikling og på at gøre kommunen endnu mere erhvervsvenlig. Den nye chef skal tegne kommunens kontakt til erhvervslivet, og derfor syntes vi, det var oplagt at have en repræsentant fra en lokal virksomhed med i ansættelsesudvalget, siger Lars Hansen, kommunaldirektør i Vallensbæk Kommune.
– Vi skal være parate til at lade os forstyrre. Vi skal høre på, hvad andre ønsker – for eksempel det lokale erhvervsliv – og ikke bare, hvad vi som kommune selv har interesse i. Derfor var det godt at have en med i ansættelsesudvalget, der kunne stille spørgsmål til ansøgerne med erhvervslivets briller på.

Fantastisk gestus
Det blev Jens Sørensen, koncern­chef i rådgivningsvirksomheden TimeGruppen, der kom med i ansættelsesudvalget. Han er samtidig bestyrelsesformand i Erhvervssammenslutningen for Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund.
– Vi i Erhvervssammenslutningen synes, at det var en fantastisk gestus af Vallensbæk Kommune at give os muligheden for at præge ansættelsesprocessen, og det giver en rigtig god kick-start på samarbejdet med den nye erhverv- og planchef. I min verden er Vallensbæk foregangskommune med hensyn til samarbejde med erhvervslivet, og jeg kan kun opfordre andre kommuner til at lade sig inspirere, siger Jens Sørensen.
Jobbet som erhverv- og planchef i Vallensbæk Kommune gik til civilingeniør Martin Petersen, der har erfaring som leder inden for teknik- og miljøområdet i en række kommuner. Han kommer senest fra en stilling som teknik- og miljøchef i Hedensted Kommune og tiltrådte sit nye job i Vallensbæk den 1. marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top