– Vi løser de opgaver, politikerne vælger
Michel4075.jpg
Hvis bestyrelsen vurderer, at Udbetaling Danmark kan leve op til de mål, der sættes for økonomi og god borgerservice, løser Udbetaling Danmark dem. Det siger Michel Weber, der er kundechef i Udbetaling Danmark. Foto: Udbetaling Danmark
GLOSTRUP Michel Weber er kundechef i Udbetaling Danmark. Han forklarer nu Udbetaling Danmarks position i sagen.

Det er alene op til politikerne at vurdere, om der skal flyttes opgaver fra kommunerne til Udbetaling Danmark. Udbetaling Danmark skal derfor ikke gå ind i den debat, som HK og nogle kommuner rejser.
Sådan lyder svaret på kritikken fra HK Kommunal fra kundechef i Udbetaling Danmark Michel Weber.
– Udbetaling Danmark er administrator, og vi løser de opgaver, politikerne vælger at placere hos os, hvis vores bestyrelse vurderer, at vi kan leve op til de mål, der sættes for økonomi og god borgerservice.  Den daværende regering og KL besluttede i 2010 at flytte en række kommunale opgaver til Udbetaling Danmark, fordi man vurderede, at det var gavnligt for både samfundsøkonomien og en ensartet borgerbetjening på tværs af landet. Udbetaling Danmark drives af ATP Koncernen, der har 50 års erfaring med enkle løsninger til lave omkostninger og god betjening af borgerne. Her, halvandet år efter at Udbetaling Danmark åbnede, tyder vores regnskaber og budgetter på at vi lever op til de mål, der er sat – herunder spare 300 millioner kroner årligt, som sendes tilbage til kommunerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top