fbpx
Venstre glad for Observationshjems hjælp
GLOSTRUP Glostrup Observationshjem ligger i Glostrup, men drives af Københavns Kommune. Derfor er Glostrup Observationshjem blot en af de muligheder, som Glostrup Kommunes Familieafsnit kan bruge, hvis en sagsbehandler skønner, at et barn har brug for denne løsning. Børne- og Skoleudvalget har netop på et møde anbefalet over for Kommunalbestyrelsen, at godkende ”Katalog over serviceniveauet på det […]

Glostrup Observationshjem ligger i Glostrup, men drives af Københavns Kommune.
Derfor er Glostrup Observationshjem blot en af de muligheder, som Glostrup Kommunes Familieafsnit kan bruge, hvis en sagsbehandler skønner, at et barn har brug for denne løsning.
Børne- og Skoleudvalget har netop på et møde anbefalet over for Kommunalbestyrelsen, at godkende ”Katalog over serviceniveauet på det specialiserede børneområde”.
Her findes en palet af muligheder, som Familieafsnittet kan benytte sig af.
– Det er da en solstrålehistorie og viser, hvor vigtig det arbejde er, som Glostrup Observationshjem yder. Jeg er ovenud glad for, at hjemmet eksisterer, da jeg mener der er behov for netop de fleksible løsninger, som Glostrup Observationshjem kan tilbyde, siger formand for Børne- og Skoleudvalget i Glostrup, Ina-Maria Nielsen (V).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top