fbpx
Vallensbæk henter erhvervschef i Hedensted
VALLENSBÆK Martin Petersen, teknik- og miljøchef i Hedensted Kommune tiltræder en nyoprettet stilling som erhvervs- og plan-chef i Vallensbæk Kommune. Det skriver Danske Kommuner.

Martin Petersen, 51 år, er civilingeniør i planlægning og har en masteruddannelse (MPA) fra Handelshøjskolen i København. Efter sin ingeniøreksamen fra Aalborg Universitet i 1986 var han i et par år ansat ved universitetet og var 1990-95 sektionsleder for spildevand og affald i Randers Kommunes tekniske forvaltning.
Det skriver Danske Kommuner.
Han blev derefter teknisk direktør i Hadsten Kommune og rykkede i maj 1997 til Tønder Kommune som stadsingeniør. Allerede i februar året efter skiftede Martin Petersen til en stilling som teknisk direktør i Gundsø Kommune ved Roskilde, og i august 2001 blev han teknisk chef i Vordingborg Kommune – ændret til teknisk direktør ved dannelsen af den nye Vordingborg Kommune i januar 2007.
I august samme år rykkede han til Glostrup Kommune som teknik- og miljøchef og herfra i oktober 2011 til Bornholms Regionskommune som projektchef. Siden august 2012 har Martin Petersen været teknik- og miljøchef i Hedensted Kommune, og han tiltræder 1. marts som erhvervs- og planchef i Vallensbæk Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top